Corona thuis gym

Kompas nieuws van 13-04-2020

Beste ouders / verzorgers en leerlingen,


We hebben allemaal de maatregelen gehoord om verspreiding van Corona tegen te gaan. Maar wat kun je doen om sterker te staan als je toch besmet raakt?


Naast gezond eten en voldoende slapen is ook bewegen of sporten erg belangrijk. Er is aangetoond dat bewegen zorgt voor het vrijmaken van witte bloedcellen, die nodig zijn om indringers van buiten te neutraliseren. Sport of beweeg daarom op zijn minst drie maal per week; nog liever een half uur per dag.


Omdat we nu niet op school kunnen zijn om te gymmen, stuur ik je een schema om lekker thuis te sporten.


Wij begrijpen natuurlijk dat niet alles mogelijk zal zijn. Wij vragen je wel om de veiligheid voorop te zetten! Het is geen probleem als kinderen een activiteit van een bepaalde dag vaker doen of dat er geschoven wordt in het schema. Ook de tijd per activiteit mag zelf worden ingevuld, wij geven hiervoor alleen een richtlijn.


Wil je laten zien dat je goed bezig bent? Je mag een berichtje, foto of video naar me mailen als je dat wilt. Mijn e-mailadres is anouk.ossen@stichtingpenta.nl .

Laat even weten of ik deze foto of video mag gebruiken op facebook en instagram als voorbeeld voor andere leerlingen.


Natuurlijk mag je ook de opdrachten uit eerdere weken nog een keer uitvoeren! Uiteindelijk maakt het niet uit welke opdrachten je doet, als je maar beweegt!


Volg ons ook op Facebook en Instagram @beweegmanagementhoorn                    
#beweegmanagementhoorn

Of @gymjuf.anouk


 

gym gym